Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новою колекцією власного спортивного бренду. Дівчина вирішила замаскуватися в болотного кольору костюмчику на тлі екзотичної рослинності.

За 16 годин апетитні форми Чері в облягаючих топіку і лосинах набрали майже 93 тис. лайків. Фолловери почали розхвалювати Ану і писати, що вона виглядає чудово в будь-якому кольорі. Були і ті, хто запропонував моделі схуднути в ногах і області талії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.