Багато що в світі шоу-бізнесу змінилося за 2018 рік, причому далеко не завжди у кращий бік. Деякі зірки знайшли своє кохання, а у деяких розвалилися багаторічні шлюби. Про це передає Clutch.

Юен Макгрегор і Ів Мавракіс

Розрив цієї пари після 22 років стосунків став справжнім шоком для фанатів. Здавалося, що ніякі перешкоди вже не можуть їх розлучити, але ніщо не вічне під Місяцем.

Кріс Претт і Ганна Феріс

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Актори прожили разом дев'ять років, а потім оголосили світові про свій розрив. Пара продовжує виховувати спільного сина, який залишився жити з Анною.

Ченнінг Татум і Дженна Деван

Розлучення цієї пари стало справжнім шоком для світу. Дженна і Ченнінг познайомилися на зйомках мелодрами "Крок вперед" ще в 2006 році і з тих пір не розлучалися. В 2013 році у них народилася дочка Еверлі.

Подружжя зізналося одне одному в коханні у соцмережах, а через кілька днів після цього оголосило про своє разлучення. Вони стверджують, що все ще відчувають ніжні почуття один до одного, але змушені піти різними шляхами.

Дженніфер Еністон і Джастін Теру

Через два з половиною роки шлюбу пара подала на розлучення через те, що Дженніфер ставала все більш дратівливою, варто було темі розмови зайти про материнство. Різноманітні обговорення теми, яка не давала спокою 49-річній зірці з часів шлюбу з Бредом Піттом, досягли свого піку. Запальність Джен відображалася на стосунки з чоловіком, а тому пара вирішила розірвати шлюб.

Алісія Сільверстоун і Крістофер Джарекі

Актриса Алісія Сільверстоун вийшла заміж за Крістофера Джарекі у 2005 році. У 2011 році Алісія народила Крісу сина Беар Блю. У 2018 році Алісія подала на розлучення з Крістофером. Причина розлучення залишається таємницею для ЗМІ, а близькі пари стверджують, що вони все ще люблять один одного.

Нагадаємо, днями у російському шоу-бізі пролунав гучний скандал навколо зради артиста і продюсера Олександра Цекало своїй дружині Вікторії Галушко.

Раніше Знай.ua повідомляв, як одягаються знаменитості в залежності від знаку Зодіаку.

Також Знай.ua писав, знаменитості, які так і не зважилися на материнство.