Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся вирішила розповісти фоловерам про завершення проекту та головну нагороді, яку вона отримала.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Леся Нікітюк опублікувала фотографію з закулісся шоу і написала довгий зворушливий пост з подяками і своїми переживаннями. На фотографії співачка позує у спокусливому сценічному вбранні. На ній коротке червоне плаття, колготки в сіточку, на шиї висить довге сріблясте кольє. Леся на фото мило посміхається, на ній яскравий макіяж, а волосся розпущене.

"Кілька слів і останні фотки #танціззірками. Фінал "Танців із зірками" для мене був чотирнадцятий! Кожен наш виступ був фінальним, так! Ми кожен раз танцювали, як в останній раз. Але завдяки людям, які нас підтримували, ми проходили далі і робили все можливе, щоб кожну неділю відвернути глядачів від буденних справ – школа, садок, робота, комуналка! Ми танцювали і робили шоу, для того щоб ви усміхалися, танцювали для всіх високих дівчат, для звичайних людей, які важко працюють на заводах, базарах! Молоді, яка з невеликих міст і яка не вірить, що можна досягти висот без грошей і зв'язків! І я вважаю, що у нас це вийшло! За весь цей час я зрозуміла одну річ – Танець як життя! Кожен його елемент, як і певний етап життя, може бути хорошим, чи ні, може бути радісним а може бути болючим! Комусь це сподобається, а комусь ні! Але головне, щоб кожен танець, як і певний етап життя, закінчувався оваціями! А наші з Максом танці постійно закінчувалися оваціями! Ми виграли найдорожчий приз "Приз глядацьких симпатій"! А кубок мені тато ще до початку шоу зробив! P.s. Чемпіони кожен рік змінюються, а #багиняламината ОДНА! Окремий респект людям, які вірили і знають, що я танцюю, і що танець був", - написала Леся у підписі до фотографії.

Нагадаємо, в неділю, 25 листопада, відбувся суперфінал шоу "Танці з зірками 2018", у ході якого визначився переможець. Ним стала пара Ігоря Ласточкіна та Ілони Гвоздьової.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Леся Нікітюк шокувала сексуальним образом на Хеллоуїн.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.