Сама скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram.

Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото та повідомленням про свою нову книгу. На фотографії телезірка позує сидячи за столом, на якому лежать більше двох десятків екземплярів її нової книги. Для фотографії Ольга одягла білу блузку з вишивкою на ключиці у вигляді квітки. Фреймут не дивиться в камеру, але видно, що вона посміхається. Телеведуча знята під час підпису своєї книги "Про любов", яку і рекламує в підписі до фото.

"Мою книгу "Про любов" видавництва Snowdrop вже можна купити на @yakabooua. Перші 100 збірок я підписала для вас", - написала Ольга біля фотографії. А шанувальники почали коментувати її публікацію. Багато хто дорікнули Фреймут в тому, що вони не можуть замовити книгу на сайті, а деякі роблять компліменти телеведучій.

"Я зробила передзамовлення. Чекаю", "Яка ви неймовірна", "На сайті досі стоїть «передзамовлення»", "Сподіваюся потрапити в число цих щасливчиків", "Ви вже вирішили, куди будете їхати з сім'єю після сьогоднішнього рішення в раді?", "Дуже цікаво пише і щиро про відносини, програмування", "На сайті книги досі немає в наявності", "Яка Ви, незвичайна!", "Зроблено передзамовлення. Сподіваюся ввійду в цю 100", "Сьогодні такий пост зовсім не в тему", "Оля, буде презентація книги для Ваших шанувальників?", "Замовляю з підписом", "Яка ціна", "Як можна отримати в подарунок вашу книгу?", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ольга Фреймут

Нагадаємо, Фреймут анонсувала новий проект, що чекає глядачів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.