На днях в маєтку Вікторії і Девіда Бекхем в графстві Оксфордшир знову була зафіксована спроба пограбування. Це вже другий випадок за останній місяць. Поки Бекхеми разом з дітьми були в Лондоні, грабіжники спробували проникнути в будинок. Правоохоронців рано вранці викликала охорона маєтку. За словами сек'юріті, зловмисників сполохало поява поліції. На жаль, підозрюваних не вдалося затримати.

Девід і Вікторія Бекхем

Нагадаємо, що це вже друга неприємність за останній місяць. Перший випадок спроби пограбування відбувся в кінці жовтня. У той раз Бекхеми були всім сімейством на відпочинку. Те, що намагаються проникнути в будинок сторонні під час відсутності господарів, помітили випадкові свідки - відвідувачі ресторану Soho Farmhouse, розташованого поруч з особняком, які і викликали поліцію.

Після цього Девід рішуче заявив, що планує удосконалити систему безпеки свого маєтку, однак, по всій видимості, прийняти необхідні заходи футболіст поки не встиг.

Нагадаємо, Девід Бекхем відверто розповів про проблеми в шлюбі. За його словами, шлюб з дизайнером Вікторією - це завжди важка праця. Відносини - це те, над чим постійно потрібно працювати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Як раніше повідомляв Знай.иа, Вікторія Бекхем вирішила піаритися за рахунок спортивних успіхів доньки і показала талант Харпер в своєму мікроблозі. Судячи з бурхливої реакції підписників, виходить це в неї дуже добре.


Знай.иа писав про те, що Девід Бекхем відправив дружину на лікарняне ліжко. Після інтерв'ю, яке Девід Бекхем дав австралійському телеканалу, його дружина Вікторія плакала два дні поспіль.