Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка активно будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто тішить шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала своїх пыдписникыв новим фото, на якому позує не одна.

На опублікованої в мережі фотографії Віра Брежнєва позує в компанії відомого грузинського дизайнера Давида Комі. За словами Віри, вони зустрілися в Санкт-Петербурзі. На знімку парочка ніжно обіймається, сидячи на широкому підвіконні. Віра одягла чорні шкіряні штани і чорну майку, а на її ногах чоботи на шпильці. Дизайнер теж у всьому чорному.

У підписі до фотографії з Давидом Комою Брежнєва написала: "З серії неможливе можливо в Пітері. Багато разів ви бачили мене в нарядах найкрутішого @davidkomalondon, але сьогодні ви бачите мене не тільки у них, але і поряд з самим Давидом. Ось такі вони пітерські парадні".

І поки Віра позувала в Пітері в компанії дизайнера з Грузії, шанувальники співачки запідозрили недобре. Деякі припустили, що Брежнєва завела інтрижку на стороні. Однак, якщо б це було правдою, навряд чи знаменитість стала це афішувати і викладати фотографії з коханцем. В цілому, знімок Віри Брежнєвої сподобався її фоловерам, про що вони написали в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Гарне вбрання!", "Красуня", "Красуня невимовна", "Така сексуальна дівчина, просто супер", ", "Ви прекрасні", "Шикарна жінка! Ви – прикраса будь-якого вбрання!", "Які ви красиві", "Які ви елегантні", "А чоловік не ревнує?", "Віра, супер зірка", "Яка ж ви приголомшлива! Вбрання у нього дійсно шикарне. І тут той випадок, коли Ви їх прикрашаєте, а не вони вас", - пишуть захоплені фанати Брежнєвої.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.