Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз модель опублікувала знімки зі своєї подорожі до Малайзії.

На фотографії Белла позує в яскравій пишній сукні з дуже тугим декольте, яке ледь утримує її пишний бюст. Здається, що груди ось-ось вискочать із сукні. На обличчі моделі яскравий макіяж, а волосся зачесане назад в строгу зачіску. У підписі до фотографії Хадід розповіла про свою подорож до Малайзії.

"Справді переповнена любов'ю від Куала-Лумпура сьогодні. Я так вдячна всім вам, хто підтримує мене. Мені так пощастило зустрітися з кожним з ваших прекрасних облич, від усього серця! Спасибі @tagheuer за таку особливу ніч! Горда бути вашим послом" – підписала фотографію модель.

А ось шанувальники помітили дивну схожість цього фото зі знаменитим кадром з фільму "Малена", головну роль в якому зіграла Моніка Беллуччі. На кадрі з фільму героїні з цигаркою в роті всі підставляють запальнички. А у випадку з Белою Хадід всі витягнули руки з телефонами і фотографують її. В цілому ж фанати моделі в захваті від такого фото і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Сподіваюся, що вам сподобається тут, в Куала-Лумпурі!", "Ти дійсно чудова людина, всередині і зовні", "Красуня", "Королева, ні – принцеса", "Дуже гарна сукня", "Люблю тебе, Белла", "Ангел на землі", "Гарна чудова дівчина", "Дуже гарно", "Найкрасивіший ангел", "Чарівна, просто немає слів", "Це виглядає так приголомшливо", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, Белла і Джіджі Хадід з'явилися на вечері в рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.