Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кадром з української повнометражної комедії "Свінгери-2", де грає одну з головних ролей. Так, артистка, засунувши в рот пальці, заявила, що фільм повинен вийти гарячим.

"Гаряченька буде кіношка...))) #свингери", - заінтригувала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "ти просто шикарна 😻😻","Оль , Ви ж богиня краси 😍😍😍", "Це BRAZZERS?", "Удачі і чекаємо на екрані!!!👏👏👏👏", "Лисий... Десь я таке вже бачила) плагіатіком попахує)".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.