Рідна племінниця культової принцеси Діани, популярна британська модель і трендсеттер, 27-річна Кітті Спенсер нещодавно вразила неймовірною схожістю в Instagram. Так, знаменитість виставила дитяче фото, на якому схожа на принцесу Шарлотту, дочку принца Вільяма і Кейт Міддлтон, як дві краплі води. Варто відзначити, що раніше маленьку порівнювали лише з її бабусею, відзначаючи, що вона копія Єлизавети II.

"Перший день в школі", - лаконічно підписала Спенсер. За 4 дні знімок зібрав понад 12 тис. лайків. Фолловери були буквально шоковані тим, як сильно маленька Кіті нагадує їм принцесу Шарлотту. Деякі навіть не відразу зрозуміли, хто позує на фото. Були і ті, хто зазначив, що модель також нагадує їм малекую принцесу Діану.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що 19 травня відбулося довгоочікуване весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл. На весіллі трирічна дочка герцогів Кембриджських Шарлотта раптово повторила дитячу витівку свого дядька Гаррі: принцеса показала язик фотографам прямо з вікна автомобіля.

Також племінниця принцеси Діани Кітті Спенсер стала обличчям італійського ювелірного бренду Bvlgari.