Відомий український співак і продюсер Олексій Потапенко (Потап) має досить гостре почуття гумору. Популярний виконавець частенько професійно жартує над своїми колегами.

В цей раз Олексій опублікував в Instagram коротке відео, на якому затроллил свою колегу Тіну Кароль. Так, на відео Тіна емоційно співає, однак звук Потап прибрав. Таким чином репер вирішив своїм голосом озвучити спів артистки. Варто зазначити, що вийшло дуже смішно.

"Тепер гарний настрій надовго", "Його можна дивитися вічно", "Це її нова пісня? Де скачати?", "Божественно", "Це так смішно, я не можу зупинитися", – зазначають шанувальники Потапа під відео.

Варто нагадати, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно знаменитість показала новий блискучий образ. Так, артистка виступає в ролі одного з членів журі популярного українського шоу "Х-factor", де і позувала в чорному вбранні, вкритому стразами. Увагу фоловерів, проте, привернуло зовсім інше: Настя наче ненароком засвітила обручку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 25 листопада, на концерті Насті Каменських у Харкові невідомий розпилив сльозогінний газ. Про це очевидці повідомляють в соціальних мережах. Балончик розпилили в 20 метрах від сцени. Багатьом газ потрапив в очі, глядачам концерту було важко дихати. Люди почали розбігатися. У підсумку паніка викликала тисняву, однак вона швидко розсмокталася. На місце події викликали поліцію.

Для маленьких дітей, які постраждали від сльозогінного газу, викликали швидку допомогу. Жахливий інцидент стався в харківському торговому центрі "Караван".

Нагадаємо, фанати довго цього чекали: Каменських зробила гарячу пропозицію.

Як повідомляв Знай.uа темпераментна Каменських завоювала чарт Billboard і звела з розуму тисячі фанатів.

Знай.uа писав, Потап без Насті Каменських обіймався з дівчатами на вечірці.