В День подяки, 22 листопада, померла мати відомої телеведучої Опри Вінфрі — Верніта Лі. Перед смертю матері Опра знайшла в собі сили, щоб пробачити її за те пекло, яке телеведучій довелося пережити в дитинстві. Про це передає Clutch.

Відносини між Опрою і Вернітою були жахливими. Майбутня телеведуча з'явилася на світ, коли її матері було всього 19 років, і та тут же відправила дитину до бабусі. Перші роки життя затьмарилися строгістю літньої жінки: Опрі довелося терпіти постійні побої.

В 6 років мати забрала її у свою сім'ю, але ситуація не змінилася в кращу сторону. Стало тільки гірше: з 9 років маленьку Опру ґвалтували її брати, друзі і дядько. Мати просто пустила це на самоплив і ніяк не втручалася.

Незважаючи на настільки травматичне дитинство, Опра вирвалася в світ, здобувши незалежність від сім'ї. Вона не спілкувалася з матір'ю, хоча завжди підтримувала її фінансово.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Мною рухає бажання бути найкращою людиною на Землі і я знаю, що в цьому істина", — так говорила Опра, пояснюючи, чому вона не покинула мати.

Однак перед смертю Верніти, дочка змогла її пробачити, показавши свої найкращі людські якості. Опра дала всьому світу чудовий урок.

"Живіть без егоїзму. Наші егоїстичні думки заважають нам жити краще. Через самоприйняття, живучи справжнім моментом, знаходячи свої істини і призначаючи себе вищим цілям, ми розкриваємо свої найкращі якості".

Однако після всього пережитого Опра не захотіла стати матір'ю.

"Я не хочу дітей. Я б не була для них хорошою матір'ю. Я не терпляча. У мене вистачає терпіння тільки на цуценят, але це занадто низький рівень".

"Коли люди починали тиснути на мене, щоб я вийшла заміж і заводила дітей, я знала, що я ніколи не буду людиною, яка шкодує про те, що у неї немає малюків. Я відчуваю себе матір'ю для дітей усього світу. Любов не знає кордонів".

Нагадаємо, знаменитості, які так і не зважилися на материнство.

Раніше Знай.ua повідомляв, Ніколь Кідман зізналася у знущаннях з боку дочок.

Також Знай.ua писав, топ найміцніших цивільних шлюбів зірок, які пройшли крізь вогонь і воду.