Схоже, що скандальна українська співачка, яка активно будує свою кар'єру в Росії, нарешті зрозуміла, що рухається кудись не туди. "Бджілка" вирішила щось змінити, та вийшло "як завжди".

Кардинальні зміни Аліна Гросу вирішила розпочати з відмови від свого імені. Так, нещодавно артистка зробила гучну заяву, зазначивши, що Аліни Гросу більше немає, оскільки тепер вона взяла новий псевдонім.

"Аліни Гросу більше немає! Вона залишилася в кіно. У музиці тепер тільки GROSU", - повідомила співачка.

Однак, як виглядає з допису "зірки" в Instagram, змінитись вона навряд чи зможе.

Свою публікацію Гросу супроводила відео, в якому постала в "несподіваному" образі – сексуальної черниці.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Сьогодні GROSU - лагідна, але смілива в образі черниці, в тому самому, що так сильно збуджує підсвідомість чоловічої і не лише частини населення планети Земля", - зазначила співачка.

З такими змінами варто сподіватись, що наступним кроком буде заміна слів у сандальній пісні Гросу "Хочу я баса" на "лагідні, але сміливі в образі черниці": "Хочу я попа".

До слова, не так давно Аліна Гросу постала перед своїми шанувальниками з ріжками та в нашийнику. Саме такий "страшно сексуальний" образ вибрала зірка російського розливу для Гелловіна.

Нагадаємо, Аліна Гросу присвятила пісню незнайомцю, фанати ламають голову - кому. Щоб підігріти інтерес до нової пісні, співачка запропонувала підписникам вгадати ім'я людини, яке згадується в композиції.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.