Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дивними танцями на снігу біля своїх розкішних хором. Артистка не забула зазначити, що її сфотографував новий залицяльник, ім'я якого вона строго тримає в таємниці.

"Очима коханого❤️.", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Анастасія, пора б вже випрати цей жовтий костюмчик😉", "Яка ж ви, Волочкова, по жіночому нещасна і недолюбленная за життя. Кидаєтеся на будь-які штани. Шкода вас.", "Анастасія Юріївна, халявний костюм не знімає ні вдень ні вночі, до дірок заносить 😂", "Виперіть вже жовте, будь ласка. А то коханому пахне)", "Поки не затягає до дірок цей дизайнерський костюм курчати - не заспокоїться 😂😂😂😂😂".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.