Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила зворушливе селфі з репером Потапом зі спорзалу і подякувала йому за все, що він для неї робить. Варто відзначити, що артистам давно приписують не лише роман, а й шлюб.

"Льоша, ти людина - сонце! Спасибі за підтримку @realpotap 😘", - зворушливо підписала спільний кадр Камінських. Фолловери залишилися в захваті: "Нереальні 😍❤️👑", "Крута пара🔥", "Дуже красива пара, щастя вам🎀💥🌸✨", "Коли ж вже у вас спільні діти будуть😁", "Класні рєбята!!!👏👏👏".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.