Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася незвичайним спільним кадром з виконавцем DZIDZIO. Виявляється, артисти взяли участь у зйомках фільму "Свінгери-2", прем'єра якого запланована на 8 березня.

"Уроки тантричного сексу) гуру @dzidzio 😂😂😂", - пожартувала Полякова. Фолловери не змогли пройти повз: "Шльопанці круті у Дзідзьо😂😂😂", "Я Дзідзьо не відразу й впізнав)", "В пласмасових тапочках😂", "Ой,яка Ви красивааа😍 я думаю,гуру тут не дзідзья зовсім😂🙈😍😍😍", "і одного зросту? Це dzidzio такий високий, або ви нормальна ( зростом)??🤣😂😂😉👍👍😉💐💐💐👍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфи з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.