У мережі оприлюднили пікантні знімки Майлі Сайрус зі зйомок для журналу Plastik.

На фото зірка позує "в чому матір народила", очевидно видання з такою обкладинкою матиме шалений успіх у сильної статті.

Майлі Сайрус - американська поп-співачка, кіноакторка, ЛГБТ- та феміністська активістка, благодійниця. В дитинстві Дестіні багато посміхалася і отримала прізвисько "Smiley", яке пізніше було скорочено до "Майлі". Офіційно змінила своє ім'я з Дестіні Гоуп Сайрус на Майлі Рей Сайрус 1 травня 2008. Прихильники Майлі звуть себе смайлерами.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зустрічалася з Джастіном Гастон, Ніком Джонас і з австралійським актором та партнером по фільму "Остання пісня" Ліамом Гемсвортом. Мала також стосунки з жінками.

В 2013 році журнал Maxim поставив її на перше місце топ-100 "найгарячіших і найсексуальніших жінок року".. Майлі шульга, веганка, має 7 собак, ненавидить павуків, любить татуювання.

Дивіться: Miley Cyrus - Wrecking Ball (Official Video)

Нагадаємо, Білан напився перед "трійничком" з моделями. Як повідомляв "Знай.ua", Волочкова подалася в поети. Також "Знай.ua", названо найбагатших зірок за версією Forbes.