Останнім часом пропозицій про роботу стає все менше. ЗМІ про Волочкову згадують вже не так часто. Ще недавно всі коментували її відверту фотосесію на островах, а зараз підпищики бачать все більше постів про домашні будні артистки.

За повідомленнями російських ЗМІ, про важке матеріальне становище можна робити висноки по її сторінці в Instagram, де все частіше з'являється реклама. До такого виду заробітку артистка підключила і дочку (не найгірше, чого може навчити мама). Раніше Волочкова взагалі була запідозрена у зловживанні наркотиками.

Анастасія ніколи не славилася ідеальними параметрами, властивими балеринам. Але після заходу кар'єри, її фігура почала втрачати колишні форми. Швидше за все, це пов'язано з матеріальним становищем. Звикла до розкоші екс-балерина, напевно, складно адаптується до харчування з недорогих продуктів, що призвело до зайвої худорби. Але не розкрило в ній таланти. Що ми бачимо на останніх світлинах в Instagram. На них Анастасія позує в модному нині одязі розміру oversize. Та ось тільки це не нові речі, а добре забуті старі, які раніше облягали Волочкову по фігурі.

Можливо, ажіотаж навколо останніх фото змусив екс-балерину зайнятися своїм гардеробом. На одному зі знімків в Instagram Анастасія позує з модельєром, яка є дружиною директора Волочкової. Судячи з опису до фото, зірка має намір вшити свої речі, замість того, щоб купити нові. З цього можна зробити припущення, що фінансові справи в її родині йдуть не так вже і добре.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Анастасії точно не варто впадати у відчай. До того ж, модні тренди грають їй на руку. Вільний, не облягаючий стиль одягу зараз перебуває на самому піку. При цьому, голлівудські знаменитості, такі як Сара Джесіка Паркер, вже давно не соромляться і віддають перевагу second hand, замість модних бутіків. Можливо, і Анастасії не потрібно соромитися?

Раніше Волочкова застрягла в заметі з "очима коханого".

Як повідомляв портал "Знай.ua" Волочкова показала свою "вічну троянду" прямо в Майбаху: добре хоч не в шпагаті.

Також "Знай.ua" писав, що Волочкова помстилася Алібасову.