Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила розповісти, як відбирає дівчат-танцівниць в свою команду. Так, артистка подякувала кожній учасниці, яка прийшла на кастинг і зізналася, що найголовніший фактор для неї - людяність.

"Коли мене запитують про мій секрет успіху ( вибачте за тривіальність ), я завжди кажу, що це поєднання якостей і на першому місці - це завжди людські. Безумовно, професіоналізм, безумовно прагнення і працездатність. Яскрава зовнішність, яка звертає на тебе увагу, але допомагає пройти лише перший рівень. Далі довгий шлях і важливо на ньому не бути 💩 .)Ось за таким принципом я і відбирала нових учасників моєї команди, вірніше учасниць. Я вдячна дівчатам за те, що завітали на наш складний кастинг квест, дякую за добрі слова ❤ Я впевнена , що це лише початок! Далі більше! А ще більше відео і продовження цього на моєму офіційному каналі в YouTube і по лінку в сторіз і в шапці профілю 👆🏻 😛І спасибі моїй самій професійній дівчинці хореографу - Маші Колотун", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Умніца👍👍🔥👍🔥👍🔥👍🔥💕👍💕👍", "Анечка, яка ж ви жива , справжня і крута !!!💐", "Залишилося небагато-зустріти принца! 😁 Удачі кошеня! ♥️♥️♥️💋🌹", "Моя любов ❤️❤️❤️ Пишаюся і захоплююся нескінченно 💋👏🏼".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.