Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала відомий бренд у дуже незвичний спосіб. Так, дівчина якимось дивом умістила силіконові принади в обтягуючу сукню, прогулявшись по місту.

"Закохана в це плаття!", - лаконічно підписала ролик Квітко. За 15 годин відео зібрало майже 500 тис. переглядів. Хтиві шанувальники почали розхвалювати фігуру Анастасії, однак були і ті, кому лялькове тіло зовсім не сподобалося. "Качка👎", "виглядає так гидко...", "Самка мурашки", "Не дивно, що на відео ти показуєш лише третину обличчя, адже воно виглядає зовсім не так, як на фото", "Величезний зад, але курячий ніжки, зовсім не сексуально!!".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.