Відома російська співачка, зірка 90-х і екс-солістка групи "Блестящие" Анна Семенович досить популярна і в сучасному шоу-бізнесі. Артистка відома своїм величезним бюстом, а ще підігріває до себе інтерес публіки відвертими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Так і в цей раз Семенович вирішила похвалитися соковитими формами, при цьому написавши дуже філософський пост. Артистка виклала фотографію, на якій позує у спокусливому білому халаті і з тюрбаном-рушником на голові. Таке фото наштовхує на думку, що вона тільки що вийшла з душу, але є одне "але". Анна спідлоба дивиться в камеру з макіяжем на обличчі і масивними прикрасами на шиї, руках і у вухах.

У підписі до фотографії Семенович написала мотиваційний пост, який, на думку її фоловерів, зовсім не відповідає знімку. "Улюблені, я просто хочу сказати вам: коли здається, що нічого не виходить і руки опускаються в безнадійній втомі, зробіть ще пару кроків вперед і пройшовши цю перешкоду ви прийдете до мети. Перед тим як отримати результат, стає особливо складно і доходять тільки найбільш терплячі. Я вірю в вас".

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати фото і публікацію Семенович.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Як Вам не важко з ними?", "Тигриця", "Що можна сказати, викладаючи це фото? "Я чиста і готова!", "З такими красивими очима", "Анюта – вогонь. Найцікавіше, публікуєш пост в потрібний момент", "Навіть не уявляю, який повинен бути поруч з такою розкішною жінкою чоловік", "Побільше б таких фоток і мотивація до мети посилюється", "Як ці слова пов'язані з демонстрацією частини цицьок?", "Круто і сміливо! За великим рахунком, саме такою повинна бути кохана і бажана жінка!", - пишуть фоловери у коментарях.

Нагадаємо, Анна Семенович спотворила себе, шанувальники б'ють тривогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Миротворець кинув у Чистилище Анну Семенович.

Також портал "Знай.uа" писав, що Семенович потрясла буферами перед зграєю путінських бойовиків на Донбасі.