Колись розгульна дівчина, екс-наркоманка і постійний відвідувач психіатричних лікарень – Брітні Спірс, почала нове життя. Вона знову почала займатися синами, повернула колишню зовнішність і популярність. Подейкують, що причиною цьому став новий бойфренд співачки, який позитивно на неї впливає. Сем Асгарі є манекенником і бодібілдером. Можливо, саме такого чоловіка Брітні чекала все життя.

Але не епатувати і не вражати Спірс не може. Всюдисущі папараці зняли поп-діву на прогулянці з дітьми. Шок викликав вибір одягу. Зірка була одягнена в просту і розтягнуту білу футболку, джинси і уггі, які Спірс носить цілий рік. Цілком кэжуальный вибір одягу. Але ці рожеві уггі не по погоді і біла футболка бойфренда. Волосся дівчини були розпущені і не зачесане, і загальний зовнішній вигляд поп-зірки викликав у її шанувальників підозри. Все тому, що раніше Брітні була помічена в міцній дружбі і зі спиртним, і з наркотиками, і з психлікарнями.

Брітні Спірс показала, як утримати чоловіка без праці. Але фанати стурбовані зовнішнім виглядом своєї улюблениці. Чи не тривожний це дзвіночок і співачка взялася за старе. Адже проблеми бувають у будь-яких стосунках, а її – перебувають під пильною увагою громадськості. Поп-принцеса чарівним чином перетворилася в цих відносинах, підтяглася і стала радувати прекрасною зовнішністю. Брітні намагається не відставати від свого бойфренда і підтримує фігуру.

Брітні Спірс показала розкішний прес і улюбленого. Неважко здогадатися, що 36-річна Брітні просто вирішила влаштувати собі вихідний, коли немає ніякої потреби замислюватися про зачіску і макіяж, але вона часто забуває про те, що знаходиться під пильною увагою папарацці, і кожен такий вихід загрожує їй чутками про нові проблеми в особистому житті або навіть психіки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше Схудла Брітні Спірс розірвала мережу фото в бікіні.

Як повідомляв портал "Знай.иа" Дизайнер Dolce & Gabbana принизив Брітні Спірс.
"Знай.иа" писав, що В трусах і корсеті: Брітні Спірс заінтригувала фанатів