Сама відома українська травесті-діва Монро показала шанувальникам фото без макіяжу.

Знімок з'явився на сторінці в Instagram зірки, викликавши цілу бурю обговорень з боку шанувальників. Одні висловлюють своє захоплення тим, що артистка може виглядати так добре навіть без краплі макіяжу. Інші засуджують те, що "натуральну" Монро не відрізнити від чоловіка.

"Тю...три рази намагалася завантажити пост...все мимо... Напевно сьогодні довгі міркування про прийняття себе в будь-якому вигляді та стані не доречні. Як бачите, стрілки і сороміцькі губи роблять обличчя зухвалим і трохи олдскульним. Така собі рання ДжейЛо", - пише Монро.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За добу селфі травесті-діви зібрало кілька тисяч лайків.

"Блін Монро виглядаєте краще ніж я!!! Натуральна баба", "Ліворуч ви синій ,як з моргу,їй богу(", "відьма)", "Космічні очі Монро. Навіть без макіяжу. Дівчатка напевно вас ненавидять", "Ну навіщо так лякати людей? Дуже страшненький мужик зліва ((", "У всіх ти, Серденько, нарядах хороша!", "Монро спасибі вам, все дуже доступно і зрозуміло! Хочу вам сказати, що ви більше жінка, ніж деякі від народження!", "Богиня!!!!", "Яка Ви красива", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, в українській столиці 18 листопада повинен був пройти так званий марш трансгендерів. Тим не менш у радикально налаштованих активістів з'явилися інші думки з цього приводу. Так, радикали зірвали проведення акції та влаштували кілька провокацій. Без постраждалих не обійшлося.

Раніше Знай.ua повідомляв, 23-річні Дженніфер і Жаклін Граф з Балтимора (штат Меріленд, США) вирішили одночасно змінити стать. Тривале лікування тестостероном, безліч хірургічних операцій і, як результат, тепер в Балтиморі живуть Джеймс і Джек Граф, і держава це офіційно підтвердила.

Також Знай.ua писав, популярна українська телеведуча, актриса і співачка травесті-діва Монро поділилася з шанувальниками новим знімком без макіяжу.