Російський репер Єгор Крід почав фліртувати з заміжньою Надею Дорофєєвої. Фанати помітили явні "підкати" холостяка в Instagram співачки, і сильно розлютилися. Передає Clutch.

Нещодавно Надя Дорофєєва та Позитив з дуету "Время и стекло" знялися в черговій рекламній кампанії. Після цього дружина Дантеса виклала в свою соцмережу кумендний ролик, на якому демонструє всі свої принади.

У кадрі Дорофєєва разом з Задорожним позує для камер, а на сідницях дівчини стоїть пляшка знаменитого напою.

"Відео дня", – так Надя підписала нову публікацію.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відеоролик з Надею Дорофєєвої та Позитивом всього за добу набрав більше півмільйона переглядів і тисячі коментарів. В коментарях навіть відзначився знаменитий російський холостяк Єгор Крід.

"Надяшьян ;)", - написав співак, натякаючи на схожість Дорофєєвої зі знаменитою своєю видатною п'ятою точкою Кім Кардашьян.

Проте, шанувальники сприйняли появу на сторінці улюбленої співачки Крида вкрай неоднозначно і тут же почали поливати його брудом: "А ти чого сюди приперся? До своїх ш*лав вали. Нічого нашим дівчатам писати", "Єгор, ха-ха-ха, от так несподіванка. І правда на Кардашьян схожа. Тільки краща!", "Дожили. Крід з Дорофєєвої фліртує. Нічого, що вона заміжня?".

Нагадаємо, відома українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала новий знімок з концерту. Під публікацією розгорілися суперечки з приводу зачіски артистки, а також її стосунків. Знімок, який зібрав більше трьох сотень коментарів опубліковано на сторінці артистки в Instagram.

Раніше Знай.ua повідомляв, Єгор Крід показав відео спільного тренування з учасницею скандального шоу "Дом-2" Мариною Мексикою. Цей ролик змусив фанатів припустити, що у співака з'явилася нова пасія.

Також Знай.ua писав, учасник популярного українського дуету "Время и Стекло" Олексій Завгородній (Позитив) відверто розповів про свої взаємини з колегою по сцені Надею Дорофєєвої.