Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз модель опублікувала знімки з еротичної фотосесії для модного бренду Dior.

Так, на фотографіях красуня позує в широких чорних шортах до колін, чорному піджаку, під яким тільки бюстгальтер, і в рожевих кросівках з довгими носками. На знімках Белла позує в різних позах, то стоячи, то сидячи, але всі вони дуже сексуальні. В підписи до фотографій Хадід повідомила, що знімалася для бренду Dior і відбувалося це в Токіо.

Шанувальники в захваті від такої зухвалої і одночасно чуттєвої зйомки моделі і засипають її компліментами в коментарях.

"Белла, ти просто жива ікона", "Белла – ти мрія", "Дуже красива", "Белла дуже фотогенічна, гарно виглядає на фото", "Вона така красива", "Занадто худа", "Красуня", "Королева, ні – принцеса", "Люблю тебе, Белла", "Ангел на землі", "Красива чудова дівчина", "Дуже гарно", "Найкрасивіший ангел", "Чарівна, просто слів немає", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фотографій моделі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як відомо, Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, нещодавно модель опублікувала знімки зі своєї подорожі до Малайзії. На фотографії Белла позує в яскравій пишній сукні з дуже тугим декольте, яке ледь утримує її пишний бюст. Здається, що груди ось-ось вискочить із сукні. На обличчі моделі яскравий макіяж, а волосся зачесане назад в строгу зачіску. У підписі до фотографії Хадід розповіла про свою подорож до Малайзії.

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.