Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка активно будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала пыдписників новим фото, на якому позує в образі ангела, а також написала довгий жалісний пост.

На фотографії Віра позує в білому вбранні декорованому пір'ям і крилами. На її голові біла перука неприродного волосся, на обличчі яскравий макіяж і дивний вираз. Незважаючи на те, що Брежнєва вбралася ангелом, у її вбранні досить сміливе декольте. У підписі до фотографії артистка розповіла про хоспіс і попросила небайдужих шанувальників пожертвувати гроші її фонду.

"Я думала, що мене вже нічим не здивувати. Але почула розповідь про хоспіс «Ростокино» — з ягідними смузі, випічкою, суботником від волонтерів і прогулянками з пацієнтами в яблучному саду, де в кінці дня охоронець хоспісу, Геннадій, раптово дістав зі своєї кімнатки саксофон. І зіграв джаз. «Просто хотів сказати спасибі всім, хто допомагає». А потім я дізналася, що у Людмили — гардеробниці в Центрі паліативної допомоги — є особливість. Вона дбайливо пришиває петельки на верхньому одязі всім відвідувачам, у яких вони обірвані. Уявляєте? Прийшов у медичний заклад, здаєш куртку в гардероб. Ввечері, йдучи, отримуєш своє пальто назад — і виявляєш, що про тебе подбали. Людмила, до речі, робить це не перший рік. Я все думаю: ну така дрібниця — петелька. Але ж з таких зворушливих дрібниць і «збирається», як пазл, затишок в хоспісі", - підписала фотографію Брежнєва і повідомила, як саме люди можуть пожертвувати гроші в її фонд.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.