Співачка Аліна Гросу не перестає дивувати фанатів. Нещодавно вона шокувала прихильників інформацією про те, що Аліни Гросу більше немає. Цього ж разу співачка виклала фото в новому образі в соціальну мережу Instagram й запитала підписників, чи їм вистачає одягу на ній цього разу.

“А как вам такой яркий, но нежный образ, возвращающий нас в самое тёплое время года ? ) Алина – малина я здесь (для вас) достаточно одета?”? – написала під фото Гросу.

На знімках співачка позує в незвично ніжному для себе образі. На ній сукня білого кольору із фіолетовим хутром внизу. Яскравий ляльковий образ доповнено білосніжними туфлями на шпильці.Аліна Гросу на знімках зображено в пікантних фото. Деякі шанувальники навіть зауважили, що в дівчини видно нижню білизну.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Реакція підписників була різною – хтось захоплювався фото, а хтось виражав відверту зневагу до стилю Гросу. “Красотка”, “Така хороша”,”Все страшнішою стаєте”, “Супер фото! Тільки труси видно”, - написали вони під постом в мікроблозі співачки.

Шанувальникам вже давно довелося звикати до нового іміджу співачки, яка з милої дівчинки з курчерявим волоссям перетворилася на сексапільну білявку. Нещодавно вона остаточно розпрощалася зі своїм попереднім образом і навіть змінила сценічне ім’я.

Аліна Гросу стає все відвертішою та трусить принадами на публіку. Вона представила в своєму Instagram також фотографії зі зйомок нового кліпу. А трохи раніше на її сторінці з'явився і сам кліп, який вона презентувала. На фотографіях співачка позує в чорному відвертому вбранні, яке схожий на боді, але з коротенькою спідничкою і прозорими рукавами.

Раніше “Знай.ua” писав, що Аліна Гросу присвятила пісню незнайомцю, фанати думають кому ж саме. Щоб підігріти інтерес до нової композиції, співачка запропонувала підписникам вгадати ім'я людини, яке згадується в композиції.

Нагадаємо, скандальна українська співачка, яка активно будує свою кар'єру в Росії, нарешті зрозуміла, що рухається кудись не туди. "Бджілка" вирішила щось змінити, та вийшло "як завжди".

Знай.ua” писав, що в "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.