Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала кадр з нового кліпу на пісню "Сон".

На знімку Лорак сидить на даху розбитого автомобіля, на якому вона в кліпі лежить і співає свою пісню. На ній чорне плаття, декороване паєтками, на якому довгий розріз, що оголяє її ногу. На голові співачки легкий "шухер", вона не дивиться в камеру. А шанувальники помітили у неї навіть легку косоокість. В кадрі Лорак однією рукою сперлася об дах, на якому сидить, а ноги закинула одну на іншу.

У підписі до фотографії артистка рекламує новий кліп на пісню "Сон", прем'єра якого відбулася в четвер, 29 листопада, на її каналі в YouTube. "А ви подивилися моє відео на пісню #сон?", - підписала знімок Ані Лорак. Фолловери Лорак Instagram і підписники в YouTube не вважають кліп успішним, багато хто назвав його порожнім і безглуздим.

"Дуже красива", "Все супер. Дуже сподобалося", "Ані-красуня і незрівнянний голос. Але кліп і пісня мені не сподобалися. Нудно", "Так, дивилася, пісня вогонь, але кліп не дуже, попередні кліпи були супер", "Дуже незвичайне відео", "Кліп нуднуватий для такої пісні", "Дуже багато комп'ютерної графіки. Під таку шикарну пісню, кліп не відповідає", "Все красиво, Ані як завжди на висоті. Але сюжет слабенький. Після кліпів «Новый бывший» и «Удержи мое сердце» ця робота не вразила", - пишуть розчаровані прихильники Лорак.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".