Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість перенесла важку операцію, але відразу після неї повернулася до роботи і відправилася в тур по Німеччині. Тепер же співачка публікує фото з концертів в російських містах.

Так, на сторінці Лободи з'явився цікавий знімок в оточенні собак, а уважні шанувальники в коментарях повідомили, що Світлана сфотографувалася в цирку одного з російських міст. На знімку артистка позує в чорному спортивному костюмі, клетчато-червоній куртці і білих кросівках. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Світлана мило посміхається, дивлячись на сімох собак – троє з яких чорні, а чотири – білі.

У підписі до фотографії артистка розповіла, що одного разу в сварці її назвали "коллі". "Одного разу, в жорсткій дискусії в пориві гніву мій звукорежисер типу обізвав мене: - а ти, а ти коллі. В той день я прийшла на концерт з новою зачіскою. Досі не розумію – схожа?", - підписала фотографію Лобода. А шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нову публікацію зірки.

"Обожнюю коллі і обожнюю тебе, але ти зовсім не схожа", "Світлано, спасибі вам величезне за концерт! Ваша сексуальність і енергетика, це не передати словами! Ви круті!", "Несподівано", "Ух ти яка фотосесія", "Це пуделі, а не коллі", "Дуже красива", "Миле фото", "Це ж наш Нижньотагільський цирк", "Найкраща", "Собаки теж слухають Лободу", "Це найрозумніші собаки", "На фото пуделі", "Які мілашки", "Дуже круте фото", - пишуть фанати в коментарях до фотографії Світлани Лободи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.