Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами. На цей раз знаменитість поділилася з фанатами в Instagram новим селфі з червоною помадою на губах. Артистка явно переборщила з макіяжем, вийшовши за лінію, а може, просто захотіла зробити губи більшими.

За 11 годин кадр набрав 10 тис. лайків. Фоловери, проте, одразу ж побачили нерівності, а також зазначили, що Фреймут виглядає злою або навіть сумною:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.

А ще Ольга Фреймут поділилася відмінною новиною: вона випустила нову книгу з лаконічною назвою "Про любов".