Росіянка Юлія Фіалковська заспівала російською мегапопулярний хіт українського гурту "KAZKA" "Плакала".

Про це пише портал Рoliteka.

У повідомленні зазначено, що на популярний хіт "Плакала" у виконанні українського гурту "KAZKA" з’явився російськомовний кавер у виконанні вокалістки Юлії Фиалковської.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До речі, на своєму каналі Юлія пише, що вона не тільки співає, але і займається організацією свят, а також любить домашніх тварин.

Після того, як кавер з'явився в Youtube, в цілому виконавиця гнівних коментарів не отримала, але все ж користувачі відзначили, що оригінал за звучанням і по тексту виглядає у багато разів краще.

Слухачі висловлюють претензії щодо звучання мови в пісні та низькій якості перекладу. На їхню думку, після перекладу була втрачена сама суть пісні.

"Я з Росії. Дівчина добре співає, але українською все-таки краще звучить”, ” Молодчина! Але українською мовою звучить крутіше, слова зливаються з музикою і виходить дуже красиво», «Звичайно гарно співаєш, але українська мова для мене гарніша. Я з Росії», «Дівчина добре заспівала. Але оригінал краще. Ви ж не перекладаєте наприклад Пугачова українською. Ну смішно”, ” Думаю, в перекладі втрачається сенс пісні. І залишається тільки красивий голос і музика", – пишуть у мережі користувачі.

Нагадаємо, кількість переглядів на відеосервісі YouTube хіта групи KAZKA "Плакала" перевалила за 100 мільйонів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці колективу в соцмережі Facebook.

Раніше Знай.uа писав про те, що мегапопулярний український гурт Kazka вперше в історії потрапив з україномовною піснею до авторитетного міжнародного чарту Shazam, а також побив рекорд YouTube.

Також Знай.uа повідомляв, що учасники популярного українського гурту KAZKA, пісня якої під назвою "Плакала" потрапила до топ-10 міжнародного чарту, у відвертому інтерв'ю поділилися "смачними" подробицями свого створення.