Нещодавно всесвітньо відомий актор Джекі Чан опублікував мемуари, у яких зізнався, що впродовж багатьох років був "справжньою падлюкою" по відношенню до своїх близьких, зокрема до жінок.

Про це пише The Daily Mail та публікує фрагменти із мемуарів, які мають назву "Never Grow Up" ("Ніколи не дорослішати").

Алкоголь, повії та навіть насильство по відношенню до маленького сина - 64-річна кінозірка відверто розповів про все, що він коїв упродовж життя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Актор роками спускав гроші на азартні ігри, повій та дорогі витребеньки.

"Я почав постійно носити з собою великі суми готівкою. Після того, як ти пожив у бідності, гроші дають тобі відчуття впевненості. Мені подобалося, щоби навколо мене було багато людей, щоразу їв із великою компанією. Років десять тому я за один рік витратив два мільйони доларів на оплату їжі інших людей. Я робив екстравагантні подарунки: годинники, машини, шкіряні куртки ручної роботи, коробки дорогого вина", - пригадав актор.

Зі слів Чана, глибоко в душі він залишався дуже невпевненою в собі людиною. Той, кого в дитинстві зневажали багаті хлопчаки, просто навіснів від будь-якого прояву снобізму.

"Я робив добро для багатьох людей, а не для моєї власної родини", - зізнався він.

Актор зраджував свою дружину, Лінь, а якось, під час сварки з нею, ухопив їхнього маленького сина Джейсі та жбурнув його через усю кімнату.

"Я не був добрим батьком чи добрим чоловіком, але виконував свій обов'язок по відношенню до мого сина та його матері", - виправдовується Джекі.

Тим не менш, каяття Чана не поширюється на його доньку Етту, яка народилася від інтрижки Чана з актрисою (яку Лінь теж йому пробачила). Цю свою дитину кінозірка у своїх мемуарах не згадав узагалі.

Як відомо, Джекі визнав дочку, але не бере жодної участі в її житті, оскільки вона заявиоа про свою гомосексуальну орієнтацію.

Нещодавно вийшла заміж за свою дівчину, вся її сім'я відцуралася від неї через нетрадиційну орієнтацію. Донька кінозірки-мультимільйонера намагалася вчинити самогубство та деякий час навіть жила на вулиці.

Нагадаємо, донька славетного голлівудського актора Джекі Чана Етта Нг зареєструвалась у соціальній мережі Instagram під ніком stolenmilktea.

Раніше Знай.uа писав про те, що дочку Джекі Чана Ета У Чжолинь в зізналася світу у своїй гомосексуальній орієнтації.

Також Знай.uа повідомляв, що дочка Макла Джексона Періс Джексон днями перенесла екстрену операцію.