Відома американська співачка і актриса Майлі Сайрус похвалилася новим кліпом "Nothing Breaks Like a Heart", який, як виявилося, таємно знімали в Києві. Так, прем'єра кліпу відбулася 30 листопада на каналі знаменитості в YouTube. Композиція записана спільно з британським діджеєм Марком Ронсоном.

Про те, що Майлі Сайрус приїхала в Київ, чутки розійшлися ще 28 жовтня. Користувачі мережі стали викладати фото і відео, які підтверджують її перебування в Україні, проте офіційної інформації до цього часу так і не надходило. Зйомки відбувалися на Дарницькому мосту протягом двох вихідних. Так, 27 жовтня Дарницький міст був повністю перекритий.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", в мережі оприлюднили пікантні знімки Майлі Сайрус зі зйомок для журналу Plastik.

Також Ліам Хемсворт розповів, що залишилося від його спільного з Майлі Сайрус особняка після пекельних пожеж в Каліфорнії.