Сестра відомого російського виконавця Євгенія Осіна, який нещодавно помер у власній квартирі, розкрила важливі подробиці його смерті.

Про це розповіли російські ЗМІ.

Сестра співака Альбіна розповіла, що незадовго до смерті спілкувалася з артистом. За її словами, Осін пішов на той світ у стані алкогольного сп'яніння.

Євген Осін

Альбіна була саме тією людиною, яка виявила Осіна мертвим у його квартирі. Вона довго намагалася додзвонитися братові, але той не відповідав на телефонні дзвінки. Тоді сестра вирішила терміново до нього навідатися.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Женя лежав на дивані з чаркою в руці" Альбіна Осіна

Євген Осін

Свідки розповіли, що співак, швидше за все, помер за добу до приїзду сестри, тому його пальці заклякли, вийняти чарку відразу не вийшло.

Нагадаємо, російська співачка відмовилася брати участь у передачі, присвяченій легенді 90-х, яка нещодавно пішла з життя, через те, що їй відмовилися платити за це.

Євген Осін

Як стало відомо, Наталя Штурм не погодилася взяти участь у зйомках програми, присвяченої Євгену Осіну, на одному з православних каналів. Співачка не захотіла ділитися спогадами без гонорару в розмірі 30 тисяч рублів (понад 12,5 тисячі грн).

Про це розповіла в своєму Instagram популярна російська телеведуча Дана Борисова, якій також запропонували взяти участь у зйомках. За її словами, мова йде про передачу для православного каналу Спас.

Євген Осін

"Вразило запитання редактора: ви не вчините як Наталя Штурм, яка зажадала від нас нас 30 тисяч рублів як головна рятівниця і зірка ток-шоу", - написала Борисова.

Також нагадаємо, що стали відомі подробиці смерті і місце поховання Євгена Осіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер культовий американський музикант Рой Кларк, ім'я якого внесли в Зал слави.

Також портал "Знай.uа" писав, у Росії не стало знаменитого актора, зірки фільму "Тихий Дон" Сергія Юртайкіна.