Студія Квартал 95 опублікувала на своєму Youtube-каналі відео про нещодавні протести власників авто на іноземній реєстрації. Менше ніж за добу відео набрало понад 150 тисяч переглядів.

Актор студії Євген Кошовий постав у образі гопника й обговорював нещодавно опублікований Закон України №8487 про розмитнення авто на Єврономерах який вступив в дію з 25 листопада. На відео актор обговорює вимоги протестувальників та закликає чиновників якісно виконувати свою роботу.

Після опублікування Закону про “євробляхи” власники автомобілей з іноземною реєстрацією почали блокувати пункти пропуску на кордонах України. Найскладнішою ситуація була на кордонах Волинської області, зокрема на митниці “Ягодин” та “Устилуг”. Нині ж мітингувальники припинили протести на кордоні.

"Це пов'язано з діями власників автомобілів з іноземною реєстрацією, які частково або повністю блокують рух на дорогах, що ведуть до пунктів пропуску", - пояснюють в Державній прикордонній службі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

У листопаді аналітики відзначили різкий спад реальних угод купівлі-продажу нерозмитнених авто.

Нагадаємо, що в Україні вступили в дію нові правила розмитнення авто з іноземною реєстрацією і в ГФС вже відзвітували про перші результати.

Раніше “Знай.ua” писав, що з Нового року українці отримають збільшену соцдопомогу. Зі зростанням прожиткового мінімуму, можна розраховувати на більші аліменти, допомогу по безробіттю і т.д.

Знай.ua” писав, що новий закон про евробляхи змусив українців кидати машини прямо на кордоні.