Російський артист Сергій Шнуров написав сатиричний вірш про заборону в'їзду в Україну чоловікам-росіянам від 18 до 60 років. Сатиричний зміст вірша викликав захоплення шанувальників.

Шнуров опублікував текст у в своєму мікроблозі в соціальній мережі Instagram. “Нас поділили”, “Який жах”, “Красавчик”, - написали підписники у коментарях.

Дорогие мои киевляне,
К вам попасть сложно, как на Парнас,
Но взаимное наше влиянье,
Никуда не исчезнет от нас.

Притяженье народов упруго,
И в две тысячи сотом году,
Будем слушать, как прежде друг друга,
Веру Брежневу и Лободу.

Это будет не в эту, не в среду,
На границе замочки висят.
Я к вам как-нибудь точно приеду,
Когда будет мне за шестьдесят.

30 листопада Україна заборонила в’їзд на свою територію чоловікам-громадянам Росії віком від 16 до 60 років. Заборона діятиме на період воєнного стану. Росія не буде відповідати дзеркально на обмеження з боку України на в'їзд в країну громадян РФ. Про це розповіла офіційна представниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"Відповідно до законодавства про правовий режим воєнного стану, діє особливий режим в'їзду-виїзду. Під час перетину кордону з іноземцями та особами без громадянства, у тому числі й громадянами Російської Федерації, прикордонники здійснюють посилене інтерв’ювання", – заявив речник Державноъ прикордонноъ служби України.

Зазначимо, саме Росія веде агресивну політику щодо України: анексувала Крим, розв'язала війну на Донбасі, незаконно затримує та засуджує українців. Нещодавно ж обстріляла українські кораблі та захопила моряків в Азовському.

Нагадаємо, що лідер російського гурту Ленінград Сергій Шнуров написав вірш за мотивами вчорашнього виступу президента РФ Володимира Путіна в клубі Валдай.

Раніше “Знай.ua” писав, що Сергій Шнуров написав вірш, який присвячено розриву Російської православної церкви Константинопольським патріархатом.

Знай.ua” писав, що скандальний артист Шнуров одружився вчетверте, але зробив це дуже дивно.