Популярна російська топ-модель Наталя Водянова налякала прихильників новим фото. Вона виклала на свої сторінці у соціальній мережі Instagram фото, на якому не видно ніг.

Дивлячись на фото, може здатися, що Водянова просто витає в повітрі. Одна її нога злилася з чорним кольором дивану, а іншу викривило дзеркало. «Де ваші ноги?», «Скільки не дивлюся - ніг не бачу», «Це магія?», «Я бачу тільки її плаття, що витає в повітрі, дивно!», «Це проба пера в фотошопі?» - написали фанати у коментарях під публікацією.

Однак по каверзній посмішці моделі можна зрозуміти, що вона так сфотографувалася навмисне. Варто уточнити, що до цього супермодель фотографувалася з прокладкою в руці. На запитання шанувальників просто відповіла: “Так, ви не помилилися, у мене в руці звичайна гігієнічна прокладка. Місячні - це природна частина життя будь-якої жінки”

Нагадаємо, що Наталія Водянова завжди відрізнялася своєрідним почуттям стилю. Багатодітна мати і успішна модель часто радує своїх шанувальників новими фотографіями в Instagram. Цього разу Водянова постала перед численними шанувальниками в строгому брючному костюмі кольору хакі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , Наталія Водянова постала перед численними шанувальниками в яскраво-червоному вбранні. А ось хештег і підпис до фото свідчать про те, що супермодель відвідала російську столицю.

Також портал Знай.ua писав, що Водянова народила свого первістка в 19 років. Майже до кінця вагітності вона активно знімалася для глянцю, а вже через півтора місяці після пологів знову вийшла на подіуми.