Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографії, на яких вона позує в компанії відомих чоловіків, а відбувається це в закуліссі пропагандистського Першого каналу.

Так, на одній з фотографій Лорак стоїть в обнімку з всесвітньо відомим ді-джеєм Девідом Геттою, а на другому знімку до них приєднався російський шоумен і телеведучий Іван Ургант. З підпису до фотографії стає зрозуміло, що Лорак і Гетта стали гостями програми "Вечірній Ургант".

На зйомки шоу Ані Лорак одягла чорні шкіряні штани із завищеною талією і оксамитову кофточку з дуже глибоким декольте, яке ледь утримує пишний бюст артистки. На ногах Лорак масивні черевики на підборах, на її обличчі яскравий макіяж, а волосся розпущене. Що стосується інших персонажів на знімках, то Ургант одягнений в стриманий костюм з краваткою і білою сорочкою, а Девід Гетта прийшов на програму в простому вбранні – чорних штанях, білій футболці і коричневій куртці.

Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цих фотографій і почали активно їх коментувати. Так, багатьом сподобалися знімки і артистка на них, тому в коментарях їй пишуть компліменти. Але є і ті, кому образ Лорак не до душі, шанувальники пишуть, що вона сильно схудла, а з її обличчям щось сталося, адже воно вже не таке, яким його звикли бачити. Швидше за все, Ані просто постаріла, адже їй уже 40 років.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".