У Києві намагалися зірвати концерт популярного виконавця Макса Барських. Проте на його захист несподівано прийшов кліпмейкер Алан Бадоєв.

Відповідне відео опублікували в мережі.

Комусь із присутніх, мабуть, не сподобалися веселі пісні і сексуальні рухи танцівниць в паєтках під час воєнного стану, і він вирішив припинити виступ, перерізавши провід. Однак такі провокації не міг допустити продюсер Барських і екс-ведучий "Орла і решки" Алан Бадоєв.

Шоумен досить грубо звернувся до провокаторів та заявив, що ніщо не зупинить концерт.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Ситуацію прокоментували представники артиста та запевнили, що обрізаний кабель до початку концерту, було лише невдалою диверсією.

Перше відділення шоу Барських відкрив одним з головних треків-блокбастерів 2018 року - "Зроби голосніше" і продовжив хітом "Танцювати". Після чого стало зрозуміло, що зі звуком щось пішло не так і, вибачаючись, артист пішов на бекстейдж, передавши слово Алану Бадоєву, який в жартівливій формі повідомив про проблеми зі звуком, пов'язаних з пошкодженням акустичного кабелю. Технічну несправність вдалося оперативно усунути і концерт почали заново.

"У цьому залі хтось обрізав провід. Я хочу, щоб пацюк, який обрізав кабель, просто знав, що він пацюк! І концерт не зупиниться від того, що хтось, ***, обрізав провід! Він все одно продовжиться і буде дуже прекрасним. Людина, яка зробила це, просто здохни від своєї немічності, тому що у нас вистачить кабелів, щоб продовжити цей концерт. А людина, у якої знайшлося так мало в штанях, щоб обрізати провід, ви просто — маленька людина.

Нагадаємо, 10 жовтня, стало відомо, що пісня "Плакала" популярної українського гурту KAZKA, яка стала хітом в Україні, увійшла в ТОП-10 світового чарту сервісу Shazam. Її слухають в усьому світі. Вже навіть вийшло кілька пародій.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українська співачка Tayanna показала спокусливе тіло в новому кліпі, чим буквально звела з розуму більшу частину чоловічого наслення України. Кліпмейкером виступив Алан Бадоєв.

Також Знай.ua писав, що новий кліп ONUKA зняли під Києвом на масштабному сміттєзвалищі в Підгірцях. Таку незвичайну локацію для зйомок вибрав режисер відео відомий кліпмейкер Алан Бадоєв.