Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом в купальнику. Спокусливе фото співачки з'явилося на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фото Надія позує з соляній кімнаті, лежачи на шезлонгу. На ній чорний купальник, поверх якого артистка одягла білий халат. Надя лежить в спокусливій позі, а її вбрання кокетливо оголює довгі стрункі ноги. На голові Мейхер білий рушник-тюрбан, під яким вона заховала своє волосся. Треба сказати, що в свої 36 років Надія виглядає неймовірно ефектно і сексуально, і це при тому, що у неї троє дітей.

У підписі до фотографії Надія розповіла про релакс, який вона відчуває в соляній кімнаті і порадила відвідати це місце всім, хто скучив по сонечку і морю. Шанувальники в захваті від нової фотографії на сторінці Надії Мейхер і засипають її компліментами в коментарях.

"Надя, ти найкрасивіша жінка", "Красуня", "Шикарна", "Нагадало вашу фотосесію з Альоною Вінницькою у ванній", "Надія, ти мрія поета", "Яка прекрасна жінка", "Надя, ви незрівнянні", "Розкішна", "Ви в такій прекрасній формі. Молодець, слідкуйте за собою", "Які гарні ніжки", "Неймовірна", "Надя, ви прекрасні", "Найкрасивіша з Віагри! Завжди захоплююсь вами. І як це Меладзе вибрали Галушок, а не красуню Надю? Мабуть, вони бояться шикарних і розкішних жінок!", "Як завжди розкішна", "Ти справжнє щастя, Надія", - пишуть захоплені фоловери у коментарях.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, маленький купальник Мейхер-Грановської ледве стримав її принади.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Мейхер-Грановська показала, як любить найбільше.

Також портал "Знай.uа" писав, що "старіюча віагрянка" Надія Мейхер захопилася молоденькою дівчиною.