29-річна американська актриса Хейден Панеттьєрі отримала пропозицію руки і серця. Колишня наречена українського боксера Володимира Кличка почула від свого нового хлопця заповітні слова: "Ти вийдеш за мене?". Правда, обстановка при цьому була така собі: вони сиділи в одному з пабів Західного Голлівуду.

28-річний актор Брайан Хікерсон постав перед коханою на одне коліно і дістав коробку з заповітним колечком. Ексклюзивне відео опублікував американський таблоїд TMZ.

В лос-анджелеському барі запанувала тиша. П'яненький початківець актор Брайан сказав, вставивши в свою промову нецензурний вислів: "Всім заткнутися! Я збираюся зробити пропозицію своїй дівчині!"

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

І на очах здивованих відвідувачів він опустився на одне коліно перед Хейден і прокричав: "Дакота Феннінг, ти вийдеш за мене заміж?", назвавши кохану ім'ям іншої актриси.

Хейден сміялася, а Брайан дістав обручки, зроблені з паперу.

Раніше повідомлялося, що після розриву з Володимиром Кличком Хайден Панеттьєрі пішла в загул і шокує фанатів скандальними витівками, рідні актриси всерйоз побоюються за її майбутнє.

Днями стало відомо, що американська актриса, яка народила дочку Володимиру Кличку, потрапила в п'яний скандал.

Голлівудський таблоїд TMZ опублікував ексклюзивний матеріал, посилаючись на власні джерела, в якому стверджується, що Хейден разом зі своїм новим бойфрендом фігурує у звіті поліції про бійку.

Згідно рапорту поліції міста Грінвілл (Південна Кароліна), в кінці жовтня стався інцидент за участю Хейден Панеттьєрі, Брайаном Хікерсоном і його батьком Девідом.

Копи отримали дзвінок, в якому повідомлялося про напад і бійку. Коли копи прибули за вказаною адресою, двері їм відкрила Хейден. За словами поліцейських, актриса перебувала в стані алкогольного сп'яніння і панікувала.

Нагадаємо, після розриву з українським боксером Володимиром Кличком американська актриса Хайден Панеттьєрі пустилася берега.

Як писав раніше Знай.ua, Воломир Кличко вийшов у світ з новою дівчиною.

Також Знай.ua писав про те, що новий бойфренд колишньої нареченої українського боксера Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі в Instagram підтвердив стосунки з актрисою.