Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса відвідала кінофестиваль The Golden Unicorn Awards в Лондоні і показала фото з заходу.

На червоній доріжці зірка з'явилася в елегантній довгій сукні бежевого кольору з цікавим фасоном. Пікантності образу додає розріз на платті, який оголює довгі ноги Куриленко. Образ Ольга доповнила бежевими босоніжками в тон сукні і масивними сережками з камінням. На голові актриси стильна укладка, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії, Ольга Куриленко розповіла, що допомагала у підготовці російського кінофестивалю в Лондоні. Адже The Golden Unicorn Awards – це фестиваль саме російського кіно. Шанувальники захоплюються красою українки та її вбранням, у якому вона відвідала захід. Ольгу засипають компліментами в коментарях.

Треба сказати, що Ольга Куриленко – одна з небагатьох українських актрис, яка домоглася приголомшливого успіху в Голлівуді. Зараз Ольгу називають зіркою не тільки в рідному Бердянську, але і у всьому світі, захоплюючись її талантом, красою і чудовим стилем. Незважаючи на популярність, Куриленко не радує публіку частими виходами у світ, однак деколи все ж з'являється на світських заходах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відзначимо також, що Golden Unicorn Awards – щорічний кінофестиваль, який представляє широкій аудиторії яскраві і визнані серед критиків російські фільми і фільми про Росію.

Нагадаємо, дівчину Бонда помітили в магазині Бердянська. Актриса сказала, що такого міста треба втікати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.