Співачка Настя Каменських, яка підкорює світові чарти з латиноамериканськими піснями, у себе на батьківщині матюкається як швець. Так, у суботу, 1 грудня, на черговому випуску Х-фактор 9 Настя, будучи суддею, видала на всю країну щось нецензурне.

Зазначимо, випуск був присвячений популярним ностальгічним пісень 90-х років. Фаворити і лідери проекту готували свої постановки цілий тиждень, щоб підкорити суддівський склад.

А в підсумку всіх підкорила Настя, давши зрозуміти, що принцеси теж… вміють лаятись. В якості члена журі Каменських коментувала виступ Марка Савіна, але її язик чомусь відмовився її слухатися. В результаті Каменських видала кілька непристойних слів на очах у приголомшених телеглядачів. Чи варто говорити про те, що всі ЗМІ та соцмережі вибухнули обговореннями конфузу спекотної співачки.

"Марк, я пам'ятаю, як минулого… в минулий раз ми всі розкритикували твій номер і сказала я, що хотілося якогось плями додати на цьому білому полотні. Хотілося чогось такого… Бомби хотілося. Скажу тобі, що сьогодні вдалося. Я тобі повірила на сто відсотків. Дійсно ти сьогодні, зараз тут був справжній. Я не знаю твоєї історії, але ти так голосом її передав, що я важу…бачу: я це… для тебе… Бляха-муха, так що у мене сьогодні з язиком? Але я бачу, що для тебе сьогодні було великою справою донести свої почуття", – сказала Настя Каменських.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських, яка стала співачкою року, прийшла на церемонію без нижньої білизни.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Настя вийшла в світ у досить відвертому вбранні. З одягу на ній була лише прозора блуза, зшита на манер золотий кольчуги, яка майже не прикривала шикарні форми актриси. До того ж, Настя не одягла під неї бюстгальтер. Окремої уваги заслуговують і штани співачки – чорні, лаковані і, що привернуло загальну увагу, зі шлейфом того ж кольору. Її по праву можна назвати королевою епатажу цієї урочистої вечірки.

УВАГА! Відео містить нецензурну лексику (18+)

Також Каменських доповнила образ прикрасами виробництва власного бренду: на ній були чокер з логотипом "NK" і кільця-кастети з символікою "NK" і "FAM". На фотографіях, які з'явилися в українських засобах масової інформації, Каменських навіть трохи покривлялась.

Напомним, Настя Каменських здивувала шанувальників новим чином.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.