Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу нове епатажне фото, яке наробило галасу в соцмережі. На знімку Лобода позує на прогулянці з величезною білою собакою, яку веде на повідку. На ній яскравий блакитний костюм з чорно-білими смужками-вставками, який підкреслює ідеальну фігуру артистки. А вона ж тільки влітку народила другу дочку і, як видно, швидко повернулася у відмінну форму. Волосся співачки розпущене, а на обличчі ледь помітний макіяж.

Варто відзначити, що в цьому дивному вбранні Світлана Лобода з'являлася у своєму новому кліпі на пісню" SuperStar". Песик, якого вона веде на повідку, теж знявся в її кліпі. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, але, як завжди, є і ті, хто не в захваті від таких фотографій.

"Ви шикарні", "Класне фото", "Пісечка виділяється круто", "Фігура супер", "О, ця собачка з кліпу", "Класний образ", "Обтягла пиріжок", "Нереальна, надзвичайно дивовижна. Захват", "Як лялька", "Яка шикарна", "Тут схожа на Барбі", "Як ви з собакою схожі, обидві красуні", "Піпіську сховай", "Крутий костюм", "Схожі з собакою", "Маскарад на прогулянці", "Дуже мило", "Ну а вареник видно, як завжди. Це ж не гарно", - пишуть користувачі в коментарях до фото Лободи.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.