Студія "Квартал 95" 4 грудня представила черговий фрагмент до нової частини фільму "Слуга Народу" під назвою "Договірняк: Мочим Слугу Народу!".

"Договірняк: Мочим Слугу Народу! У боротьбі за владу, кандидати в президенти готові на все! Для них головне пролізти до другого туру президентських виборів. І єдиний вихід з непростої, для них, ситуації – це договірняк проти Слуги народу", – йдеться в коментарі до ролику на каналі студії в YouTube.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

На відео видно як два політичних персонажа схожих на українських політиків Ляшко і Тимошенко за лаштунками телешоу домовляються про совісних планах "мочити коротуна" (головний персонаж фільму якого зіграв актор Володимир Зеленський в ролі Президента України), повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Слід відзначити, що наприкінці серіалу з однойменною назвою головний герой потерпів поразку у політичній боротьбі, неодноразово помилявся, призначаючи на посади своїх друзів та навіть колишню дружину.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Фільм, котрий вийде незабаром, стане продовженням всім відомої історії про Василя Голобородька, вчителя "з народу", котрий дивним чином потрапляє у владу.

Дивіться: "Договірняк: Мочимо Слугу Народу!", Квартал 95

Нагадаємо, Зеленський показав кохання всього свого життя.Як повідомляв "Знай.ua", Гордон закликав Зеленського посилити безпеку. Також "Знай.ua" писав, сімейні фото Зеленського підірвали мережу.