Інсайдери знову заявили про те, що в королівської сім'ї коїться щось недобре і між її членами стався черговий конфлікт. Наближені до сім'ї люди заявили, що принц Гаррі і принц Вільям сильно посварилися.

Як відомо, брати Гаррі та Вільям дуже близькі люди. У них склалися теплі стосунки після того, як їм разом довелося пережити трагедію - смерть матері Діани. Навіть змужнівши вони змогли зберегти міцну зв'язок.

Однак, якщо вірити інформації Daily Mail, між герцогами впало "яблуко розбрату", яке звуть Меган Маркл. Подейкують, що перед весіллям Гаррі Вільям дозволив собі невтішно висловитися про вибір нареченої молодшим братом.

"Герцог і герцогиня Кембриджські відчули, що стосунки Гаррі і Меган розвиваються дуже швидко. Вільям особливо сильно хвилювався і озвучив Гаррі свої тривожні думки", — розповіло джерело виданню.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ясна річ, що слова брата дуже сильно зачепили принца Гаррі, і з тих пір вони перестали спілкуватися. Враховуючи новину, що Гаррі і Меган з'їжджають з будинку, де проживають принц Вільям і Кейт Міддлтон, не вірити в цю інформацію складно.

Нагадаємо, у понеділок, 3 грудня в Лондоні відбулася презентація книги Мішель Обами Becoming ("Становлення"). Колишню першу леді США прибула послухати Герцогиня Сассекська Меган Маркл. Після презентації мемуарів жінки на довгий час усамітнилися.

Раніше Знай.ua повідомляв, останні чутки про те, що герцогині британської королівської сім'ї не ладнають знайшли своє підтвердження. Відомий фахівець з мови тіла Джуді Джеймс з'ясувала, що конфлікт між Меган Маркл і Кейт Мідлтон зародився вже досить давно.

Також Знай.ua писав, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон ще на власному весіллі порушила королівський протокол. Замість забраного в пучок волосся, вона залишила довгі локони у весільній зачісці.