Сестра покійного музиканта, відомого у 90-х роках, Євгенія Осіна зважилася розповісти подробиці останніх днів артиста. Попри обставини та зайнятість, Альбіна зазначила, що він постійно відповідав їй на телефонні дзвінки.

Але той момент, коли він вперше не взяв слухавку, дуже налякав її. Не вагаючись, поїхала дізнатися особисто, що трапилося – перед цим відправляла повідомлення, на яке він теж ніяк не відреагував.

Євгеній Осін
Євгеній Осін

Альбіна сама відкрила квартиру, хоча Осін дуже не любив неочікуваних візитів, навіть коли приходили рідні. Але вибору не лишалося.

Коли вона зайшла до кімнаті, то практично остовпіла: побачила бездиханне тіло на дивані. Одразу викликала швидку допомогу, лікарі тільки констатували смерть – музиканта не стало, як виявилося, ще за добу до цього.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Євгеній Осін
Євгеній Осін

Євгеній Осін
Євгеній Осін

Лежав Осін із чаркою в руці. Останнім часом він пристрастився до алкоголю, що підмічали більшість його знайомих.

Євгеній Осін
Євгеній Осін

Коли сестра його знайшла, тіло вже було задеревенілим, вирвати склянку із рук не вдавалося. Це жахливо згадувати, але у труну Осіна так і поклали – у неприродній позі, із напівзігнутою рукою, яка вперто ще нібито тримала склянку, повідомляє Politeka.

Євгеній Осін
Євгеній Осін

Євгеній Осін
Євгеній Осін

Як відомо, музикант Євген Осін помер 17 листопада. Мертвим його виявили в квартирі в Москві, розташованої по вулиці Дем’яна Бідного біля станції метро "Полежаевская".

Євгеній Осін
Євгеній Осін

Євгеній Осін
Євгеній Осін

Євгеній Осін
Євгеній Осін

Причину смерті фахівці не виявили, однак, за попередніми даними, у чоловіка зупинилося серце через безперервного безконтрольного вживання спиртних напоїв. Артист відомий своєю піснею "Плачет девушка в автомате".

Дивіться: "Плачет девушка в автомате" (Євгеній Осін, 1993 рік)

Нагадаємо, народний артист України, актор театру і кіно Микола Рушковський помер на 94-му році життя. Як повідомляв "Знай.ua", помер режисер "Володаря перснів". Також "Знай.ua" писав, в Одесі помер відомий український мультиплікатор, член правління Одеського відділення Національної спілки кінематографістів України Юрій Гриневич.