Нещодавно в одному з інтерв'ю співачка Глюкоза розповіла про те, що відвідувала секс-тренінги. Хто саме навчає знаменитостей інтиму? Про це передає Clutch.

30 листопада на YouTube-каналі Ніжний редактор вийшло інтерв'ю з 32-річною російською співачкою Наталею Іонової, також відомою як Глюкоза. У ньому артистка не лише поділилася подробицями свого творчого шляху, але і розповіла досить інтимні деталі свого особистого життя. Іонова зізналася, що одного разу підговорила від подруги пикантний подарунок - курси з сексуальної освіти. Серед них був тригодинний тренінг по правильному мінету.

Telegram-канал YOUBAJUR розповів, що йому вдалося зв'язатися з тренером Наталії Іонової, Наталією Романовською. Експерт розповіла, що в центрі СЕКС.РФ часто можна побачити російських зірок шоу-бізнесу.

Наталя повідомила, що серед її клієнтів часто зустрічаються дружини депутатів і бізнесменів, а також актриси і співачки. В центрі навіть існує послуга, яка дає знаменитостям повну приватність. Приміром, центр може закрити свої двері, а по периметру буде розставлена охорона, що не дасть можливість нікому з представників ЗМІ або просто сторонніх людей запримітити знаменитість.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Для гостей VIP-статусу виділено спеціальне приміщення. Романовська також повідомила, що в центрі є умовне правило ставитися до знаменитостей так само, як і до всіх іншим клієнтів. Крім того, Наталя каже, що їй часто доплачують за приїзд додому, приміром, на дівич-вечір.Тренінг-центр має принцип "лікарської таємниці" і ніколи нікому не розголошує імена відвідувачок або проблем, з якими вони звертаються.