Герцоги Кембріджські, Принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон, раніше не виявляли своїх почуттів на публіці. Ще недавно вони навіть не трималися за руки, однак тепер, коли надивилися на більш розкутих в цьому плані герцогів Сассекських, очевидно, вирішили взяти з них приклад. Вони не тільки стали показувати свої почуття на публіці, обнімаючись один з одним, але і підколюють свою половинку при кожному зручному випадку.

Так, нині Вільям і Кейт поїхали разом на Кіпр. В рамках офіційного туру, принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали авіаційну військову базу Акротірі. Там герцоги не лише поспілкувалися з пілотами, але й скуштували разом з ними спеціально приготовленої до їх візиту ароматної піци. Але жартівник Вільям не зміг обійтися без того, щоб підколоти свою дружину.

Як пише видання People, як тільки принц увійшов у кімнату відпочинку, він гучно і жартома зажадав від військових прибрати піцу з диванів. Всі знають, що Кейт Міддлтон дуже багато уваги й часу приділяє чистоті будинку.
Дружина принца не залишилася в боргу.
"Це ти стаєш нестерпним, коли мова йде про порядок", - віджартувалася герцогиня Кембриджська.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що сестра Кейт Міддлтон Піппа відмінно погуляла до заміжжя. В її "послужному списку" виявлялися найбільш багаті і знамениті чоловіки. Світ ахнув, коли цей список був оприлюднений – ви подивіться, які люди.

Нагадаємо, щоб витримати розрив з принцем, Кейт Міддлтон почала пити. Фанати в шоці від поведінки своєї улюблениці. Адже вона завжди була істинною герцогинею, навіть до отримання титулу. Несподівана правда про сім'ї принца Вільяма поставила на вуха цілий світ.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також ми писали про те, що "звичайна мама" Кейт Міддлтон під прицілами об'єктивів папараці шокувала і порадувала громадськість. Адже за всіма королівськими привілеями ховається звичайна, любляча і ніжна жінка, зворушливо прив'язана до своєї сім'ї.

Завдяки свіжому знімку в мережі Кейт Міддлтон стала однією з найбільш обговорюваних персон. Папараці сфотографували герцогиню на кінних перегонах. Навіть під об'єктивами вона думала в першу чергу про дітей і показала себе турботливою мамою.

Герцогиня Кембриджська неофіційно відвідала стрибки Houghton Horse Trials в Норфолку. На захід вона взяла з собою дітей: принца Джорджа і принцесу Шарлотту. Не постановочні фотографії Кейт були опубліковані в мережі.

Наголошується, що для кінних перегонів Міддлтон вибрала блакитне бавовняне плаття з вишивкою від Zara і доповнила образ сонцезахисними окулярами і темної сумкою. При цьому було видно, що в сумці було все необхідне для дітей на час відлучення з дому. Як у звичайної мами.