Незадоволеність Ольги Бузової яскраво проявилася при рекламуванні відомої марки чіпсів. Раніше про проблеми зірки з інтимом говорили її нездорова емоційність і погляд зголоднілої «тигриці», а також бажання кинутися в обійми будь-якого чоловіка.
Потім Бузова навіть перестала одягати нижню білизну. А в останньому рекламному ролику про бажання телезірки «заговорили» її соски під час зйомок.

Збуджену від поїдання чіпсів Ольгу Бузову нещадно висміяли числені користувачі соцмереж. Вони заявляють, що самотню і незадоволену зірку може збудити, мабуть, вже що завгодно.
Версії казусу у підписчиків сторінки Бузової у соцмережі різні: від того, що Ольга збудилася від самої себе в процесі еротичного поїдання їжі, до припущення, що причиною стали незвичайно смачні чіпси.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що брудна сніжинка Бузова вийшла на сцену в прозорому боді: скоро буде гола. Вона позувала в прозорому білому боді з невеликим вінком на голові, ймовірно, в образі Снігуроньки або іншого зимового персонажа.

Як повідомляв портал Знай.ua, секс-ігрища Бузової вбили лібідо усього світу. Переможцем гучного проекту "Заміж за Бузову" став сировар з Суздалі Денис Лебедєв. Шанувальники могли лише раніше підозрювати, що Ольга почала виділяти чоловіка серед інших претендентів ще до того, як кількість вибулих перевалила за половину.

Також "Знай.ua" писав, що Бузова прийняла душ: зад зажував труси, фанати благають таке не показувати. Ольга Бузова так часто викладає фото в купальниках і нижній білизні, що шанувальники просять її вгамуватися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще