У мережі будують цікаві припущення, хто ж може виявитися сурогатною матір'ю доньки Філіпа Кіркорова.

У Філіпа Кіркорова двоє дітей: донька Алла-Вікторія та син Мартін. Їх народжувала сурогатна мати. Дочка Алла-Вікторія з'явилася на світ 26 листопада 2011 року, син Мартін - 29 червня 2012 року. Однак, хто саме народив дітей "поп-королю" російської естради, досі залишається таємницею.

Сам Кіркоров пообіцяв забрати інтригуючу таємницю з собою в могилу, тому допитливим репортерам та користувачам соцмереж залишається лише проводити власні розслідування, розшукуючи сурогатну матір (чи матерів) за зовнішньою подібністю з малюками.

Нещодавно російський співак з розмахом відсвяткував день народження Алли-Вікторії, фото з якого облетіли соціальні мережі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Останні світлини Алли-Вікторії наштовхнули фанатів на досить несподівані висновки. Вони припустили, що доньку "поп-королю" народила екс-солістка "Тату" Олена Катіна.

Доводи у них наступні. По-перше, на думку фанатів, 34-річна Олена Катіна має разючу подібність із старшою дитиною Кіркорова. Судіть самі:

По-друге, за словами шанувальників російського "поп-короля", Олена Катіна має "дивні" рішення , як для сучасної Росії, щодо продовження роду. Проживаючи в США, вагітна співачка повернулася в 2015 році на батьківщину, щоб її син Саша з'явився на світ в обожнюваній мамою Москві. Адже більшість російських зірок навпаки пруться народжувати за кордон.

Олена Катіна з сином
Олена Катіна з сином

Також фанати важають, що в сурогатному материнстві Олени Катіної для Кіркорова важливу роль зіграв близький друг "поп-короля" Сергій Лазарєв.

Сергій з дитинства знайомий з Оленою, тому переживає за її кар'єру. А оскільки не так давно екс- "татушка" загрузла в забутті, Лазарєв звів Катіну з Кіркоровим для багатомільйонної угоди. Дивний збіг, але після 2011 року кар'єра Олени поступово пішла в гору.

До того ж, багато російських знаменитостей, які вдалися до сурогатного материнства, абсолютно не переживають про розкриття своєї таємниці, оскільки живуть далеко за океаном. Кіркоров же завжди дуже нервується, коли мова заходить про його дітей.

Фанати вважають, що це пов'язано з проживанням біологічної матер (чи матерів) Алли-Вікторії та Мартіна в безпосередній близькості від самих дітей та їхнього батька.

Дивіться: відеоролик, який став запрошенням на день народження доньки Кіркорова, знятий в стилістиці фільмів про Гаррі Поттера:

Нагадаємо, на співака Філіпа Кіркорова подала позов до суду 58-річна Світлана Сафієва. Вона заявляє, що нібито завагітніла від музиканта і вимагає $200 тисяч на пологи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Філіп Кіркоров дуже трепетно привітав з днем народження свою давню подругу Ані Лорак.

Також Знай.ua писав, мережу струсонув грандіозний скандал з Галкіним та спермою Кіркорова.